Skip links

Cadeaubon

Cadeaubonvoorwaarden 3 Zussen

Deze cadeaubonvoorwaarden zijn van toepassing op door Restaurant 3 Zussen / Tres Tapas & Winebar uitgegeven cadeaubonnen. Door gebruik te maken van een cadeaubon aanvaardt u deze cadeaubonvoorwaarden.

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle door restaurant & loungebar 3 Zussen evenals Tres Tapas & Winebar uitgegeven cadeaubonnen (zowel elektronische als gedrukte cadeaubonnen), die worden verkocht door 3 Zussen Rhenen, 3 Zussen Meteren, Tres Tapas & Winebar Meteren, Tres Tapas & Winebar Veenendaal en Tres Tapas & Winebar Barneveld.
2. Iedere cadeaubon is voorzien van een unieke code. Dit is een nummercode. Iedere cadeaubon wordt slechts éénmaal verstrekt. U dient de cadeaubon (inclusief de code) zorgvuldig te bewaren. In geval van diefstal (waaronder tevens begrepen het gebruik door onbevoegde derden van de code) of verlies (waaronder tevens begrepen het (per ongeluk) wissen van e-mails) vindt geen vergoeding plaats.
3. Iedere cadeaubon is onbeperkt geldig en uitsluitend in te wisselen bij de vestigingen; 3 Zussen Rhenen, 3 Zussen Meteren, Tres Tapas & Winebar Veenendaal, Tres Tapas & Winebar Meteren en Tres Tapas & Winebar Barneveld.
4. Cadeaubonnen of restwaarde ervan zijn niet inwisselbaar voor geld.
5. De restwaarde is niet overdraagbaar en kan uitsluitend worden gebruikt vanaf hetzelfde pasje als waar het eerste gebruik van de cadeaubon plaats heeft gevonden.
6. Indien het totaalbedrag van de bestelling hoger is dan de waarde van de gebruikte cadeaubon(nen), dient het verschil betaald te worden met één van de overige betaalmethoden: cash, creditcard, iDEAL of Maestro.
7. Het is niet toegestaan cadeaubonnen of de werking daarvan te wijzigen, te vervalsen, te ondermijnen of anderszins aan te tasten (waaronder begrepen hacking).
8. Iedere (poging tot) fraude of andere niet toegestane handeling wordt geregistreerd en leidt ertoe dat het gebruik van cadeaubonnen wordt ontzegd.
9. Het is niet toegestaan cadeaubonnen op welke wijze ook te gebruiken voor commerciële doeleinden en/of andere doeleinden dan waarvoor deze zijn uitgegeven.
10. Deze cadeaubonvoorwaarden kunnen van tijd tot tijd worden gewijzigd. Wij raden u aan om de cadeaubonvoorwaarden telkens voor het gebruik van een cadeaubon te raadplegen. Blijft u na ingaan van mogelijke wijzigingen cadeaubonnen gebruiken, dan aanvaardt u daarmee de gewijzigde cadeaubonvoorwaarden.
11. Per reservering kunt u een onbeperkt bedrag aan cadeaubonnen inwisselen.
12. Heeft u vragen of opmerkingen over het gebruik van de cadeaubonnen, laat ons dit dan weten door contact op te nemen met één van onze vestigingen.